Over ons

Pyramis werd opgericht in 1995 en was aanvankelijk vooral actief in het verlenen van advies aan kandidaat bouwheren, zowel op technisch als op financieel vlak, en in de opvolging van hun bouwprojecten.  Door de voortdurende wijzigingen in de wetgeving en de introductie van bijkomende partners in het bouwproces, werd in 2001 beslist om de activiteiten te verruimen en een volledig dienstenpakket aan te bieden in de bouwsector.  Gelijklopend werd de éénmanszaak omgevormd tot de bvba Pyramis.

Ondertussen kunnen we terugblikken op meer dan 20 jaar ruime ervaring in alle aspecten van het bouwproces, niet alleen bouwtechnisch, maar ook op het gebied van veiligheid, milieu en energie, met talloze referenties en tevreden klanten over gans België, ons werkterrein.

Om deze opdrachten tot een goed einde te kunnen brengen, kunnen wij terugvallen op een 40-tal collega's en partners, elk met hun eigen specialisaties, die uw projecten in goede banen helpen leiden.

Pyramis bvba staat garant voor duidelijke afspraken, voordelige en vaste tarieven, en een grote beschikbaarheid.  Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Een eerste contact of afspraak is altijd vrijblijvend en gratis.